Model Railway Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi !
My ESU Ecos 50200 is not working properly anymore. Won't go past "Please Wait". Any help how to solve that problem is deeply appreciated.
 

Attachments

·
Premium Member
Joined
·
955 Posts
Hi Waldemar Have you thought about updating the software to make sure you have the up to date version. Also is it registered with ESU, If so they can help by email. But it must be registered. Just a few thoughts. Babs
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Thank you for fast reply. I will update software as soon as I can make it working. I already ask ESU for help. Still waiting.
I hoped that someone on the forum has had already the same problem and successfully solved it. Thank you again.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #4 ·
I was able to reset my device through lan connection. I'm just curious regarding software update. My current version is 4.0.1. Is there any advantage on the new software update or leave the current version. Thanks:)
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Discussion Starter · #5 ·
I have two more question regarding backup and parts for my ECO ESU 50200. How can I backup ESU 50200 firmware?
I Have broken knob on my controller. Is there any chance to purchase replacement parts? Thanks
 

Attachments

·
Premium Member
Joined
·
955 Posts
Waldemar, How old is your Ecos?? The only place in Europe for spare parts is ESU Itself.
Regarding the backup of the Firmware go on to the ESU forum website and you will probably get your answer there. Babs
 
1 - 6 of 6 Posts
Top