Model Railway Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
405 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Have Just bought a ESU decoder and have read through topic on points mainly using Hornby Have been
wondering if you could or need to wire in c d unit ,I propose to use a separate power supply and am using Bachman Dynamis controller which at the moment not getting on to well any advice or comments would be most useful

Noblenoel sorry just a bit slow with some thing ????????



[email protected]
 

·
Registered
Joined
·
405 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Thanks ZMIL I am using peco and seep at the present i have D C unit wired into circuit could i use this and how the best way to wire it in like the sound of the master switch any ideal on who supplies it in the UK
regards Noblenoel
 

·
Registered
Joined
·
405 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Hi Richard thanks for the advice on the use of Master Switch tried Dcc Supplies but are out of stock at the moment but will give it a try later
regards Noel
 

·
Registered
Joined
·
405 Posts
Discussion Starter · #10 ·
[quote name='Richard Johnson' date='27 Nov 2008, 13:36' post='68849']
*** No problem, always happy to help.



I believe Bromsgrove models and perhaps Euroscale have them ex stock - I certainly shipped more to Bromsgrove only recently. They both give excellent internet service and are both forum members too. Try them but if not, email me off list or PM me please and I can help.

HI RICHARD at last got round to sending for master Switches which I got from Bromsgrove Models . might add very good service too.
Getting back to switches not sure best way to wire using my esu dcc accessory decoder has any one got a wiring diagram or some simple advice
Happy new year all Noel

Its a bit to cold out in the shed now last look was about -1c so came in to send this
 

·
Registered
Joined
·
405 Posts
Discussion Starter · #12 ·
Hi Richard thanks for the prompt reply can it be wired with out the opto board and what does it do

Thanks again Noel
 

·
Registered
Joined
·
405 Posts
Discussion Starter · #14 ·
Hi Richard me again on about points Vi M/S have obtain M/S the older one not the late model but have been trying to fire 2 peco point off of one M/S both work fine on there own but not together not sure if I have wire up wrong or if power supply is not right am using 14 volt d/c unregulated off of a ex controller output and wire in series but they just do not fire I have followed your wiring diagram also they seam to bounce and buss a bit before they stop any help would be great sorry about being a bit of a pain with some thing that should be simple but wiring is still a bit of ????????Know the basics but get a bit lost some times

yours Noel
 
1 - 6 of 6 Posts
Top