Model Railway Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have just started out with CAD aided layout design "OO" on a 8'x4' plan, tried Ver3 something first & the Hotbar seemed to work OK. the parameter file was fully populated on first opening & able to select & deselect OK.
But in Ver 4 the parameter file starts empty, you can add the files from the params folder but very few of them become available in the hotbar.
I was hoping to use Hornby & Peco but the Hornby is not very well supported.
All ideas & suggestions gratefully received.
 

·
Registered
Joined
·
1,058 Posts
You added params from the 'file' and then 'parameter files' I presume? Do the boxes all have ticks in them? Have you 'right clicked' on the hot files? That shows all available track.
I found some Hornby xtp files at http://www.newrailwaymodellers.co.uk/xtrkcad.htm
Hope this helps.

I need help with Kato n parameters, my double track oval won't join!!! Even though it does on my real layout.
 

·
Registered
Joined
·
7 Posts
Discussion Starter · #3 ·
QUOTE (poliss @ 9 Nov 2007, 20:28) <{POST_SNAPBACK}>You added params from the 'file' and then 'parameter files' I presume? Do the boxes all have ticks in them? Have you 'right clicked' on the hot files? That shows all available track.
I found some Hornby xtp files at http://www.newrailwaymodellers.co.uk/xtrkcad.htm
Hope this helps.

I need help with Kato n parameters, my double track oval won't join!!! Even though it does on my real layout.

Thanks for the info, now working with Hornby "OO" parts.
I to have difficulties getting the elements to snap together & rotating them.
Sometimes deleting the element then re-selecting fixes it.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top